Happywimperextensions geeft een cursus wenkbrauwextensions

Dit doen wij omdat er steeds meer vrouwen het fijn vinden om er mooi en aantrekkelijk uit te zien.

 De cursus wenkbrauwextensions die Happywimperextensions geeft is uniek wij spelen in op de grote vraag omdat heel veel vrouwen wenkbrauwextensions willen hebben. Het is dan ook heel leuk om naast de cursus wimperextensions de cursus wenkbrauwextensions te gaan doen, mede omdat het geweldig is om vrouwen mooi te maken met deze nieuwe trend, die nog maar net is begonnen daarom vinden ook wij het heel leuk om de cursus wenkbrauwextensions te doen. Dit doen wij met de nieuwste technieken wij zijn ook heel trots dat wij de cursus wenkbrauwextensions die van hoge kwaliteit is te kunnen aanbieden wij hebben dan ook top stylistes die het geweldig vinden om andere vrouwen het naar hun zin te maken. De bedoeling van de cursus wenkbrauwextensions is dat ook jij weer vrouwen op hun mooist kan gaan maken met deze leuke trend. Hierbij zit ook een gedeelte voor het verven en modelleren van de wenkbrauwen. Wij gebruiken de producten en materialen die afkomstig zijn uit Korea zij hebben zich dan ook wel bewezen dat ze goede kwaliteit zijn. Happywimperextensions kan dus ook zeggen dat de cursus wenkbrauwextensions van hoge kwaliteit is. De cursisten worden door ervaren en deskundige stylistes begeleid tot stylistes van de cursus wenkbrauwextensions.

Je leert  een verbeterde techniek aan in de cursus wenkbrauwextensions

Naast de cursus wimperextensions bieden onze stylistes, nu ook de cursus wenkbrauwextensions aan de technieken bijna gelijk aan elkaar ook hier.  We gebruiken namelijk de one by one methode, waarbij de extensions aan ieder wenkbrauwhaartje worden vastgezet of op de huid worden geplaatst. In de cursus wenkbrauwextensions gaan we je leren hoe je bij iemand anders de wenkbrauwen mooier en voller kunt maken en je zal zien hoe deze vrouw daar door veranderd. Je gaat leren doordat we van de nieuwste technieken gebruik maken tijdens onze cursus wenkbrauwextensions dat de wenkbrauwhaartjes beter en langer blijven zitten. Je leert op een deskundige manier met extensions te werken. Bij deze cursus wenkbrauwen leer je hoe je het leven van vrouwen mooier kunt maken. Ze zijn je dan ook heel dankbaar. Als ze zijn geweest en klaar zijn zie je eigenlijk alleen maar blije gezichten. Ook komen de legen plekjes aan de beurt en hoe je littekens kunt camoufleren. Je gaat leren om met wenkbrauwenverf om te gaan. Door de nieuwste technieken blijven de haartjes veel beter zitten. We bieden je hierbij ook veel theorie aan over type wenkbrauwen, gezichtstypen, kleuren, producten en materialen De cursus wenkbrauwextensions bij Happywimperextensions is echt van hele hoge kwaliteit.  

Om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen leren we Gezichten en wenkbrauwen onderscheiden.

In de cursus wenkbrauwextensions leer je dat er in principe geen enkel mens eenzelfde gezicht heeft, want ieder mens is natuurlijk uniek er zijn heel veel soorten gezichten en ook veel soorten wenkbrauwen. Het is dan ook bedoeling om daar inzicht in te gaan krijgen. Daarom is de cursus wenkbrauwextensions van belang.
Hierbij ga je kijken naar het gezicht en aan de hand daarvan leren wij u deze te modeleren en te verven,  om  aan de wensen van de klant te voorzien wat het best bij haar gezicht past is het belangrijk om dit onder de knie te krijgen. Onze stylistes gaan dit uitvoerig met je doornemen hoe je al die informaties aan je klant kunt doorgeven Denk hier aan het haar wenkbrauwen wimpers te verven moduleren. U kunt haar daar dan het beste advies geven dit alles gaan we u leren bij de cursus wenkbrauwextensions. Onze stylistes leren je tijdens de cursus wenkbrauwextensions met behulp van de theorie en praktijkoefeningen hoe je dit moet doen.
Die klant zal dan bij u met hele mooie volle wenkbrauwen de deur uit gaan en u hoogstwaarschijnlijk weer meer nieuwe klanten opleveren.

Je leert tijdens de cursus wenkbrauwextensions de juiste kleuren en materialen  te gebruiken.

Omdat er natuurlijk heel veel verschillende types zijn valt er nog wel wat te leren. Ieder gezicht  is anders dus ook de wenkbrauwen.  Daarvoor zijn er ook heel veel kleuren. Dit maakt het allemaal wat moeilijker om er voor te zorgen dat de juiste kleur bij de juiste persoon gaat komen. En is dan ook nog eens dat als iemand blond haar heeft niet perse blonde wenkbrauwen zou moeten nemen de kleur mag dan totaal anders zijn,als het maar wel staat. Meestal mag de kleur best wel twee tinten verschillen. Tijdens de cursus wenkbrauwenextensions ga je leren dat er nog veel meer is.  blond, lichtbruin, bruin, donkerbruin en zwart dit zijn een beetje de gangbare kleuren. ben je blond en wil je er lekker sexy uit zien neem dan donkere wenkbrauwen.Zo zijn er nog veel meer kleuren. maar dit gaan we je allemaal leren in de cursus wenkbrauwextensions. Wij gebruiken daar drie soorten extensions, namelijk; synthetische wenkbrauwextensions, zijden wenkbrauwextensions en de natuurlijke haartjes van de nerts (real mink). Zo leer je tijdens de cursus wenkbrauwextensions hoe je kan modeleren. Welke kleur erbij iemand past en hoe die van een hele mooie kleur kunt voorzien. Ook speelt hierbij de huidskleur een rol maar ook dat leer je bij ons. De materialen worden hier dan ook allemaal goed uitgelegd zodat u weet waar u over praat.

Onze  vakkundige stylistes bieden de cursus wenkbrauwextensions aan

Doordat we de cursus in kleine groepjes aanbieden, krijg je tijdens de cursus wenkbrauwextensions een zeer goede begeleiding en is de slagingskans erg groot, Onze professionele stylistes zijn geselecteerd en hebben allen een zeer klantvriendelijke houding, waarbij zij het belangrijk vinden de cursisten op een vriendelijke manier te begeleiden. Dit betekent echter niet dat er geen eisen worden gesteld. Je zult merken dat de stylistes wel degelijk, tijdens de cursus wenkbrauwextensions, eisen stellen. we gebruiken , drie soorten extensions, namelijk; synthetische wenkbrauwextensions, zijden wenkbrauwextensions en de natuurlijke haartjes van de nerts (real mink werken met wenkbrauwen een secuur werkje. Onze stylistes staan voor u klaar om u te helpen. Hierdoor is uw slagingskans groot als u aan al onze eisen voldoet krijgt u natuurlijk het officiële  certificaat aan het einde van de cursus wenkbrauwextensions.

De cursus wenkbrauwextensions de normen die we stellen binnen de cursus.

Twee dagen wordt je begeleid en lang getraind om op een professionele wijze de cursus wenkbrauwextensions te kunnen uit voeren in je eigen salon. Hierin word je alles op dit gebied geleerd. als je de cursus wenkbrauwextensions hebt gedaan dan weet je heel veel over de verschillende types wenkbrauwen en gezichten. Dan weet je ook welke materialen je kunt gaan gebruiken. Je ziet welke kleur er bij iemand past en hoe je de wenkbrauwen kunt modelerendoor onze intensieve training de techniek krijg je alles onder controle. het plaatsen van extensions gemiddeld 45 minuten tot een uur duurt, waarbij je die tijd geconcentreerd en ook secuur moet blijven werken. Hierdoor worden er dan ook vanaf onze kant hoge eisen gesteld tijdens de cursus wenkbrauwextensions.  Wij willen dus ook wel kijken of u dit wel aan kunt. Wij gaan u daarin begeleiden zodat u daar in een goede styliste gaat worden. De klant wil dan ook wel met een paar mooie volle wenkbrauwen de deur uit lopen .Ook belangrijk dat het haar allemaal mooi staat,ook u wilt dat zij terug komt. omdat verkeerd geplaatste extensions huidproblemen kunnen geven of er voor kunnen zorgen dat de eigen wenkbrauwhaartjes er uitvallen. Het kan gebeuren dat je na de cursus niet voldoet aan de normen die gesteld worden. Dit is voor ons geen probleem, omdat wij je dan kosteloos een extra studiedag aanbieden.

De cursus wenkbrauwextensions/inhoud en duur.

1 dag zal de cursus wenkbrauwextensions duren. We besteden we veel aandacht aan de theorie en werken we gedurende deze dag aan je vaardigheden tijdens de cursus. De dag beginnen we om 9:30 uur en die zal eindigen om 16:00 uur. Er zal een pauze van een half uur zijn met een verzorgde lunch. Je krijgt tijdens de cursus wenkbrauwextensions een starterspakket en een theorieboek in het  starterspakket, zitten alle benodigdheden.Dit heb je nodig tijdens de cursus wenkbrauwextensions, ook kun je die gebruiken bij je klanten natuurlijk. Binnen de cursus wenkbrauwextensions veel plaats om te oefenen met materialen en producten. Allereerst gebeurt dit op een mannequin hoofd en de volgende dag op een model. Het model dien je zelf mee te nemen. Natuurlijk zullen we ook tijd besteden aan het verven en modelleren van wenkbrauwen, zodat je deze technieken ook aanleert. Tijdens de cursus komen de volgende onderdelen aan bod:


• De theorie van wenkbrauwextensions.
• Je leert verschillende modelleringsvormen aan. 
• Je leert wenkbrauwen kleuren. 
• Je leert alles over hygiëne en veiligheid.

• Hoe kun je een wenkbrauw perfectioneren?
• Hoe ga je met moeilijke wenkbrauwen om?
• Je leert welke technieken je kunt gebruiken.
• Je leert hoe je met een pincet kunt epileren.
• Je leert hoe je met een touwtje kunt epileren.
• Je leert wenkbrauwen te waxen of te harsen.
 
• Je leert de diverse wenkbrauwextensions te kennen.
De dagen zien er als volgt uit:

 9.30 uur – 16.00 uur

• Je leert de theorie aan over het werken met wenkbrauwen.
• Je krijgt een lunch aangeboden.
• Je leert epileren met behulp van een touwtje.
• Je leert epileren met behulp van een pincet.
• Je leert wenkbrauwen te verven. 
• Je leert de semi permanente kleuring te gebruiken.
• Je leert wenkbrauwextensions te plaatsen.
• Je leert over de salonmanagement.
• We werken weer met de semi permanente kleuring.
• We oefenen weer met het plaatsen van wenkbrauwextensions.

Inhoud van het starterspakket dat je tijdens de cursus wenkbrauwextensions krijgt.

Aan het begin van training ontvangt je een theorieboek en een starterskit met daarin alle benodigdheden voor de training en voor het plaatsen van de eerste behandelingen. 
Inhoud van de starterskit ziet er als volgt uit:

• Theorieboek
• Beauty Label brushes
• Beauty Label coating 
• Tweezers 
• Micro applicators
• Micro brushes 
• Alcohol doekjes

• Beauty Label tweezer
• Beauty Label wenkbrauwextensions (2 trays)
• Wenkbrauwverf
• Wax (optioneel in pakket)
• Touw

Kosten van de cursus wenkbrauwextensions en aanvraag

De totale cursus kost, inclusief theorieboekje, starterspakket en de lunch, €449,- exclusief BTW
Voor meer informatie/reservering van een cursusdata kunt u contact opnemen via:

[email protected]

•©2014 Happywimperextensions, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en Happywimperextensions).