Neicha wimperextensions

Nu verkrijgbaar bij de groothandel van Happywimperextensions


Happywimperextensions heeft een groot aantal merken en producten in het assortiment. we kunnen dan ook zeggen dat we echt top producten hebben van zeer goede kwaliteit en nog betaalbaar ook. de merken  die we hebben zijn Blink, Beauty Label  Godefroy, Everlash, Neicha wimperextensions Marc,Inbane en alessandro en nog een aantal andere merken. Wij hebben naast de Neicha wimperextensions ook wenkbrauwextensions allerlei producten die u nodig heeft om ze te verzorgen ,ook hebben wij veel op het gebied van make-up verschillende extensions van Beaty label en ook van Neicha wimperextensions  u kunt bij ons ook een cursus volgen die gegeven wordt door hele goede stylistes die weten wat al de producten zijn wat heel belangrijk is .ook kunnen  zij je vertellen wat je nodig hebt voor de nazorg. Neicha wimperextensions heeft ook heel veel van deze goede producten die je nodig hebt om de wimperextensins te zetten maar ook om ze te verzorgen zoals  medical tape air blower rubber type everlash curler en nog veel meer hier voor wil ik u adviseren om naar www.happywimperextensions.nl  te gaan hier ziet u wat er allemaal is wat u eventueel nodig hebt voor de verzorging van de Neicha wimperextensions.Of om te kijken of u zelfs een cursus wilt gaan volgen .u kunt ook bellen naar marion tel  of stuur een email naar happywimperextensions.com

Neicha wimperextensions kunt u nu ook kopen bij Happywimperextensions


Een  toonaangevend merk is  Neicha wimperextensions . Neicha eerder onder de naam ‘Let’s Glance’, bekent  zij kunnen zeker gezien worden als een marktleider wereldwijds, de producten die er zijn  zijn van uitzonderlijke kwaliteit de extensions zijn zeker aan te raden. Neicha Nederland is de exclusieve importeur van  Neicha wimperextensions.Neicha heeft een heel ruim assortiment die je nodig hebt om de wimpers te verzorgen en natuurlijk de een toonaangevend merk zelf die je kunt laten zetten of om ze bij een van uw klanten te zetten. het is dan ook fijn om Neicha producten in ons assortiment te mogen hebben naast Beauty label ook een product waar we van op aan kunnen. Neicha wimperextensions zijn er ook in zijden zij hebben net iets meer glans en zijn ook iets voller een aanrader,denk u om Neicha wimperextensions te laten plaatsen maak dan een afspraak via onze site www.happywimperextensions.nl of via happywimperextensions.com u mag ook bellen naar Marion Tel

 

Beauty Label en Neicha wimperextensions kopen bij happywimperextensions

Neicha wimperextensions hebben we toegevoegd aan onze producten  naast ons best verkochten merk Beauty label wilden we dan ook dit top product erbij hebben. Het is dan ook fijn om distributeur van dit merk te mogen zijn. Neicha wimperextensions heeft dan ook alles wat er nodig is om er goed uit te zien de Neicha wimperextensions  hebben twee soorten wimperextensions de eerste is van kunstzijde van hoge kwaliteit flexibel licht en glanzend  de tweede is van echte zijde deze hebben nog meer glans ze zijn dan ook zeer luxueus .hiermee zult u er stralend uit gaan zien .Beauty label, Blink en Neicha wimperextensions kunt u op uw gemak gaan bekijken op www.happywimperextensions.nl

 

wimperextensions wat is de reden waarom  mensen ze laten plaatsen.


 Er zijn er genoeg om op te noemen stel je hebt geen eigenwaarde ,nou die komt wel terug als je Neicha wimperextensions laat plaatsen dan ziet iedereen je ineens staan ,,vroeger waren het alleen de bekende mensen die het konden   betalen ,maar daar  is nu een grote verandering in gekomen neem nu Neicha wimperextensions zijn nu ook betaalbaar ,het is nu voor iedere vrouw of  man weg gelegd.  we horen het zoveel had ik het maar veel eerder gedaan ik heb nu veel meer complimenten van jeetje wat is er met jou gebeurd wat zie je er goed uit, daar kan je nog wel eens verlegen van worden als je dat nooit kreeg en nu aan de lopende band  sinds je Neicha wimperextensions of een andere hebt laten plaatsen. Zelf de man of vriend vind het leuk en zeggen dan ook wat ben je mooi en zijn dan ook weer verliefd op de vrouw die ze al hadden maar ineens weer zien staan . Na dat je een paar kinderen hebt gekregen vergeet je je zelf wel eens, gewoon geen tijd alles voor de kinderen maar nu  is de tijd voor mamma weer aangebroken heerlijk op naar de salon om Neicha wimperextensions te laten plaatsen je wilt er weer mooi uit zien na een lange tijd niet meer naar je zelf te hebben om gekeken. ook heel veel mannen laten Neicha wimperextensions plaatsen dit komt steeds vaker voor ook zij willen mooie wimpers .naast Neicha wimperextensions hebben we natuurlijk nog veel meer merken zoals Beauty label ,Blink ,Everlash ook dit zijn top merken en zeker een aan rader. Ik raad u dan ook aan om te gaan kijken op www.happywimperextensions.nl hier ziet u wat Neicha wimperextensions nog meer heeft het is te veel om dit hier allemaal te bepreken . De krul van de Neicha wimperextensions is wel  even anders dan die van andere merken.
De A- Krul, heeft een platte krul die overeenkomt met de B -krul van andere merken. De B- Krul, komt overeen met de C- Krul van andere merken. De C -Krul, komt overeen met de D -Krul van andere merken onze wimper stylites weten dit ook en kunnen u alles vertellen over de Neicha wimperextensions zodat u krijgt wat er het beste bij u past. Of u nu kiest voor beauty label ,blink Everlash ,of Neicha wimperextensions het gaat er om dat u er geweldig mooi uit ziet dus ik zou zeggen ga lekker op uw gemak even kijken op de site van happywimperextensions

Mocht u, na het lezen over de Neicha wimperextensions, zich afvragen hoe u tot de juiste keuze kunt komen, dan kunnen wij u hier zeker bij helpen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en kunnen u zeer goed van dienst zijn. Hieronder beschrijven wij een aantal soorten Neicha wimperextensions.

Wimperextensions van Neicha

Wat bijna niet van echt te onder scheiden is zijn de Premimium extensions dit is een top product van Neicha wimperextensions is toch wel de Premium extension. deze lijken zoveel op de echte nerts haartjes . Ze zijn gemaakt kunstzijde   ze zijn zeer zacht en ultralicht. Ze zijn  nog zachter dan de zijden extensions. U zult genieten van uw uiterlijk, Neicha wimperextensions geeft u een bepaalde luxe uitstraling . U kunt de extensions in verschillende krullen lengtes en diktes krijgen.

Twinkle lashes en Twinkle Slim Lashes dit zijn twee soorten die zeker een aan rader zijn. De Twinkle Lashes is heel lux ze zijn er in diverse krullen lengtes en diktes ze zijn van zijde daarom glanzen ze heel mooi je zult zien dat de mensen hun ogen niet van je af kunnen houden je ogen zullen stralen.

Twinkle slim lashes ook deze zijn van zijde gemaakt het unieke aan deze extensions is dat ze plat zijn ,hierdoor hechten ze veel beter  op uw echte haartjes ze zijn ook heel licht ze zijn er in diverse lengtes diktes en krullen.Alle twee de Neicha wimperextensions zijn in diverse krullen ,diktes en ook in lengtes te verkrijgen.

L Lashes en Y Lashes van Neicha

Het speciale effect die je wimpers krijgen met Neicha wimperextensions het type  L Lashes  komt omdat ze in het begin recht lopen en na 3 mm omhoog gaan een l vormige  krul die een hele mooie glans hebben  dit komt omdat ze gemaakt zijn van kunstzijde hierdoor lijken ze heel erg op de nertshaartjes .Omdat ze in het begin recht lopen zijn ze heel goed op de eigen haartjes te zetten. Ze zijn te verkrijgen in verschillende diktes krullen en lengtes. Wat ook heel mooi is zijn de Y Lashes deze zijn heel mooi vooral voor mensen die zelf niet zooveel eigen haartjes hebben maar wel een hele volle wimper willen neem dan de Y Lashes die haartjes splitsen zich aan de bovenkant hiermee krijg je het effect van de volle wimper ,ook deze  Neicha wimperextensions zijn van kunstzijde en de glans is ook heel mooi deze zijn er in verschillende krullen lengtes en diktes de dikte van deze y vormige wimper is 0,20 in gemixte doosjes te verkrijgen. Dan heeft . Neicha wimperextensions de 3DLashes die voor nog meer volume zorgen dit komt omdat ze op een heel speciale manier worden geplaatst, deze stijl komt al heel veel voor in Amerika en ook in Azië . de 3D extensions zijn ook van zijde hiermee zie je ook weer de mooie glans. 

Flares Lashes

Wat als je bijna zelf geen wimpers hebt dan is de echte uitkomst Neicha wimperextensions heeft extensios met plukjes erop , Flare Lashes  heten ze , uw ogen krijgen in een keer een heel ander uiterlijk u zult verrast zijn wat dit allemaal met u doet. deze worden dan ook heel snel geplaatst en dan toch een geweldig resultaat ze zijn er in verschillende lengtes als u op www.happywimperextensions.nl kijkt ziet u dat u de Flare Lash in een tray kunt bestellen hierin zitten verschillende lengtes in.

Dark Brown Lashes

 Bent u blond en vind u de zwarte extensions niet bij u passen dan is  Dark Brown Lashes een aanrader hiermee krijgt u een warme uistraling uw ogen vallen wel op maar minder dat met de zwarte extensions ze zullen u minder hard maken u ziet er meer natuurlijker uit. Als u wat minder op wilt vallen maar er toch geweldig uit wilt zien worden deze Neicha wimperextensions aangeraden .De Dark Brown worden ook heel vaak genomen door mensen die niet willen opvallen maar er wel goed en verzorgd uit willen zien en ook om dat ze het te druk hebben om te lang voor de spiegel te staan iedere morgen weer. Deze Neicha wimperextensions de Dark Brown Lashes zien er uit of het echte haartjes zijn ze zijn te bestellen in verschillende maten.

Double Tapered Lashes


Bij deze wimper loopt de uiteinden uiteen de Neicha wimperextensions zijn echt apart hiermee krijg je een natuurlijke uitstraling .nog een voordeel van deze vorm is dat je maar heel weinig lijm nodig hebt er zijn verschillende lengtes en krullen te verkrijgen. Neicha wimperextensions heeft ook de Neicha Glitter Lashes deze  zijn ook heel leuk, hiermee krijg je een hele leuke uitstraling dit komt door de glitters die erop zitten hiermee krijg je  elegante ogen iedereen kijkt je aan een paar wimpers er tussen is al genoeg om op te vallen er zijn verschillende kleuren.

Soft lashes van Neicha


Het nieuwste wat Neicha wimperextensions in de collectie heeft Neicha zijn de Soft Lashes.de top is 2mm afgeslepen waardoor ze nog zachter en natuurlijker uit zien ze zijn echt prachtig..

Twinkle under Lashes


De onderwimper is wel  op een vergeet puntje komen te staan maar nu niet meer steeds meer mensen willen nu ook een onderwimper ,dit komt dat als je in de spiegel kijkt en je je onderwimper toch nog met een mascara moet doen je vanzelf denkt die moet eigenlijk ook ,dit is het zelfde als dat je een hele mooie auto hebt maar de velgen zijn het net niet. Neicha wimperextensions vond dat ook en is nu gekomen met de Twinkle under Lashes deze wimpers hebben een hele mooie glans ze hebben een A krul zijn er in 2cdiktes [0,06 en 0,07 en zijn ook te verkrijgen in de lengtes van6 mm en 7mm hiermee is Neicha wimperextensions met een prachtig product gekomen .Het is voor te stellen dat na dat u dit allemaal hebt gelezen dat u ook Neicha wimperextensions wilt laten zetten wie wilt er nu niet als een filmster uit zien ,denk iedereen wel dit is nu ook voor iedereen weggelegd .De Neicha wimperextensions producten die ook nodig zijn om de wimperextensions op te zetten zijn heel betaalbaar .

Neicha wimperextensions en de verzorging


Het is dan ook wel heel belangrijk dat de Neicha wimperextensions goed verzorgd worden hiermee heeft u het langst plezier van de extensions ,alle producten die Neicha heeft zijn olie–vrij  belangrijk om te weten er mag namelijk geen olie op de Neicha wimperextensions komen op geen enkele wimperextension hiermee laten de wimpers los dit wil je niet dus geen olie gebruiken. . Er is een  coating de transparante Long Lasting Coating, deze zorgt ervoor dat de extensions beschermt worden tegen vocht olie en stof, ook blijft hierdoor de lijm beter en langer zitten u kunt hierdoor nog eens extra mascara op doen. Neicha heeft pads om de primers en coatings te verwijderen of om ze juist aan te brengen .Ook de Lash Cleaner met vitamine C is een aanrader dit is een cleaner  die niet alleen maar reinigend is maar deze geeft de huid en wimpers de juiste voeding . Neicha heeft ook een Coating Primer in verschillede kleuren. Nog een primer is de Eyelash Cleanser die zorgt ervoor dat de lijm er beter op blijft zitten hiermee haalt u ook de make-up resten eraf zonder dat u de wimperextensions beschadigt alle vuil en olie restjes gaan hiermee weg. make-up en de lijm worden hiermee ook  geneutraliseerd de cleaner is  in meerdere geuren te verkrijgen. om de geur van de lijm te neutraliseren is de Glue Odor Neutralizer hiermee is er veel minder damp. Wilt u de plukjes verwijderen dan heeft Neicha de Eyelash Individual Remover hiermee haalt u met gemak de plukjes van de extensions af. Neicha heeft ook eyeliners  en mascara  om de wimper net iets mooier te maken op het moment dat u het wil. de Glamorous Mascara die Pro Vitamine B5 bevat en de Ample Lash Essence heeft ook een verzorgende werking en een herstellende waarde door namelijk het kopercomplex, Copper Tripeptide-1hierdoor groeien de eigen haartjes en hersteld de huid.

Neicha heeft ook  lijmen


 Neicha heeft er voor gezorgd dat ze een hele goede lijm hebben dit is heel belangrijk om geen schade aan uw ogen te krijgen ,hiervoor hebben ze heel veel onderzoeken gedaan dit heeft jaren gekost om dan ook het product te krijgen waar het nu om gaat..De lijm mag namelijk niet schadelijk zijn voor uw ogen het moet dan ook nog eens goed blijven zitten en snel hechten hoe sneller de lijm hecht hoe eerder het de huid kan schaden ,dit is ook de rede dat er jaren overheen gaan voor dat er een lijm is ontstaan zoals deze.. Bijna alle lijmen hebben een ultieme hechtkracht, de extensions blijven 4 weken tot en met de periode dat de natuurlijke wimper er afvalt. Een hoofdhaar valt ook uit . Neicha wimperextensions heeft de HS-Butyl en de Mega Bonding lijm. Deze lijmen hechten snel en blijven dan ook heel goed en lang zitten om te kijken wat er bij u het beste past kunt u het beste op de site kijken .www.happywimperextensions.nl hier ziet u wat we allemaal hebben. Of mail naar [email protected]

Neicha wimperextensions heeft ook Materialen en starterspakketten


Om u en uw klant goed van dienst te kunnen zijn is het fijn als u op de site kijkt wat er allemaal te koop is het is te veel om dit hier allemaal neer te zetten. Er is op de verzorging alleen al zoveel en wat nog belangrijker is dat u de goede producten krijgt .Neicha heeft een grote producten lijn .ze hebben een luchtpompje dat is er om de lijm sneller te laten drogen,er is een u band lijm ring die plaats u op uw vinger zo heeft u de lijm en de extensions dicht bij de hand . Neicha heeft een loepbril met een led-lampje zo ziet u nog beter hoe u de extensions kunt plakken ,ook hebben ze een natuursteen met een lage temperatuur hiermee blijft de lijm langer vloeibaar. Neicha heeft  ook starterspakketten  een bassispakket maar ze hebben ook hele luxe pakketten hierin zit alles wat u nodig hebt om te beginnen  er zijn ook startespakketten voor de 2D en  de 3 D technieken.

Neicha wimperextensions en de andere topproducten die u wilt bekijkken

Bij happywimperextensions  hebben ervaren stylistes, die zowel wenkbrauwextensions als verschillende wimperextensions  plaatsen .We hebben natuurlijk top merken marktleiders  Blink,Neicha en ons top product Beauty label , Marc Inbane en Alessandro, Everlash ,Godefroy. Voor al die merken kunt u de producten op onze webshop terecht .ook kunt u te recht om wimperextensions en ook wenkbrauwextensions te laten plaatsen .U kunt bij ons ook de cursus volgen om de wimperextensions of wenkbrauwenextensions zelf te plaatsen neemt u even de tijd om dit allemaal op uw gemak na te lezen het is echt te veel om dit allemaal hier neer te zetten op de webshop is het ook veel overzichtelijker www.happywimperextensions.nl email mag ook naar [email protected]  U kunt via de website aanmelden of bestellingen via de webshop doen. Producten, die voor 15.00 uur besteld zijn, zullen diezelfde dag per post verstuurd worden. We doen bestellingen via TNT post of via DHL. Meestal duurt het versturen van een pakket 1 werkdag.

 

©2014 Happywimperextensions Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van  Happywimperextensions