Er geweldig mooi uit zien met de wimperextensions van Happywimperextensions

Wil je er zelfverzekerd uit zien ga dan over op wimperextensions je ziet er niet alleen veel beter uit maar je hebt er ook zoveel gemak van, als je wakker wordt en je hebt geen gedoe meer om er goed uit te zien ben je er vast heel blij mee dat je wimperextensions hebt, weg met al het gedoe van die mascara krultang verf maar vooral de tijd die je beter aan iets anders kunt besteden wimperextensions blijven, mascara moet er iedere avond ook weer worden afgehaald ook daar ben je met wimperextensions van af. Bij Happywimperextensions kunnen de zeer ervaren stylisten niet wachten om iedere vrouw die ook maar wimperextensions wil mooi te maken.

Wimperextensions heeft al een hele geschiedenis achter de rug

Het is al een hele tijd geleden dat de wimperextensions werden gebruikt ongeveer 100 jaar.
Ze werden gebruikt bij bekende mensen, zij die de wimperextensions konden betalen hadden ze dan ook.
Ze zagen er daardoor veel mooier uit toen waren de wimperextensions nog heel erg primitief ze gebruikte toen mensen haar.
In de jaren 50 was het om wimperextensions te hebben al heel gewoon, toch zit er wel een heel groot verschil in omdat er toen alleen maar opplak wimpers waren en geen wimperextensions.
Toen kwam de flowerpower periode, er kwamen kunstmatige wimperextensions op de markt die ook door veel meer mensen gekocht konden worden omdat ze betaalbaar waren, het was de tijd van lekker opvallen grote hoeden bloemen in je haar wijde broekspijpen heel vrolijk en daar pasten ook toen al de wimperextensions heel goed tussen want je ogen werden er veel sprekender door.
Het was een geweldige tijd die jaren 60 iedereen was lief voor elkaar, de rokjes heel kort lekker sexy je haar omhoog met een panty er onder dan zat het lekker bol echt een doorbraak in heel veel waar onder andere de wimperextensions toen kon je ze al krijgen alleen werden de wimperextensions op de oogleden geplakt met lijm,
het maakte niet uit dat je zag dat het nep wimpers waren de techniek van nu om wimperextensions te zetten is veel beter, de lijmen zijn ook veel beter dan toen.

Wimperextensions en zijn ontwikkeling

Aan het begin van de 21ste eeuw nadat de Japanners en de Koreanen de markt over namen kwamen de wimperextensions weer terug zij hadden een hele nieuwe methoden ontwikkeld, toen kwam de wimperextensions weer op volle toeren, mede door de tv waar de bekende vrouwen de wimperextensions ook hadden het werd weer een rage. De wimperextensions werden versierd met kleine steentjes en ook de gekleurde wimperextensions kwamen rood blauw en nog veel meer variaties de muziekwereld, filmwereld, sportvrouwen en de modellenwereld gebruikten nu de wimperextension.
Ook gingen de gewone vrouwen steeds meer gebruik maken van de technieken van de wimperverlenging en zo veroverde de wimperextensions steeds meer de wereld.
Er zijn nu wimperextensions van synthetisch, zijde, polyester nerts, mink, of menselijk haar. Je gaat zien dat steeds meer vrouwen wimperextensions gebruiken.

Happywimperextensions

Het is fijn dat wij meegegroeid zijn met de ontwikkeling van de wimperextensions Hierdoor zijn wij in staat hele mooie en van zeer goede kwaliteit producten te leveren.
Het is ook fijn dat onze stylistes het geweldig vinden om de vrouwen die bij ons komen voor de wimperextensios om die nog mooier te maken dan dat ze eigenlijk al zijn. Ze gaan dan ook na dat de wimperextensions er op zitten met een geweldig gevoel naar huis.
Alleen al het fijne van de wimperextensions is dat je niet meer zolang voor die spiegel hoeft te staan en er toch zo goed uit ziet, je heel veel complimenten krijgt van zo wat zie jij er geweldig uit, je hebt veel meer uitstraling met wimperextensions we horen dit steeds vaker van de klanten die terug komen voor de opvulling die zeggen ik ben zo blij met mijn wimperextensions ik voel me veel zelfverzekerder door.
Dit is echt heel fijn om iedere keer te horen dat er zo veel vrouwen blij zijn met de wimperextensions.

Wat wij aan wimperextensions te bieden hebben

Het is als eerste dat we gaan kijken wat past het meest bij diegene die we wimperextensions gaan plaatsen. Vooral wimperextensions van het merk Beauty label zijn van hele goede kwaliteit we gebruiken daarin drie soorten,
we hebben als eerste real mink wimperextensions dit zijn echte nerts haartjes u kunt ervan uit gaan dat dit heel diervriendelijk gebeurt de nertsen worden geborsteld wat ze fijn vinden dan vallen de haartjes eraf die worden verzameld en dan gebruikt deze zijn te verkrijgen in lengtes krullen maar niet in diktes.
De krullen zijn er in b,c,d, en j. de lengte is er in 8 t/m 15 dmm .Ten tweede synthetische wimperextensions [premium mink deze hebben een hele mooie glans zijn flexibel en zijn heel zacht we hebben dan ook heel veel variaties in maten en in diktes krullen en ook de kleuren, hierdoor worden deze wimperextensions heel vaak gebruikt.One by one techniek wimperextension
De derde die we gebruiken is een zijde wimperextensions deze heeft een matzwarte kleur ze zijn ook heel erg zacht daardoor worden deze wimperextensions ook heel veel gebruikt. Om de vrouwen steeds mooier te maken gebruiken we wimperextensions die komen uit Korea.
Kijk even op onze webshop daar vind u zoveel meer informatie dan dat hier allemaal staat: www.happywimperextensions.nl

One by one techniek Wimperextensions

Bij wimperextension met de one by one techniek, worden de haartjes op de eigen wimper geplakt met enkelvoudige wimperextensions op die manier worden ze verlengd, er gaan wel 400 van die haartjes op de ogen.
Dit is een zeer intensief werk maar dan ziet de wimperextensions er heel natuurlijk uit en heeft u een geweldige uitstaling die er ongeveer 6 tot 8 weken blijven zitten, de natuurlijke wimper verwisselen ongeveer om de 8 tot 12 weken.
Ook dit is een fijn gevoel dat de wimerextensions geen invloed hebben op uw natuurlijke wimpers. We hebben een lijm die heel licht is hiermee voorkom je dat de wimperextensions niet uit valt, de lijm is net zo soepel als de wimper zelf en je ziet de lijm ook niet zitten zo heb je een geweldig effect. Het is ook heel makkelijk te onderhouden gewoon met een wattenstaafje.
De lijm is eventueel eraf te halen met een speciale vloeistof.

Goede reden om wimperextensions gebruiken?

We kunnen er genoeg op noemen waarom je wimperextensions zou nemen.Ten eerste als je wimperextensions neemt voel je je ineens veel mooier, je hebt ineens veel meer bekijks sommige staren je aan en vragen dan ook waar heb je de wimperextensins laten zetten bij happywimperextensions natuurlijk.
Je kunt er mee zwemmen sporten te veel om op te noemen en als je uit je bed komt met je wimperextensions ben je eigenlijk al klaar het is echt een uitkomst, als je naar bed gaat niet eerst weer die rommel van je gezicht halen nee je bent klaar om naar bed te gaan en nog mooi ook je vriend schrikt niet omdat je ineens heel kaal bent komt dat even mooi uit die wimperextensions.
De wimperextensions die wij verkopen zijn echt van hele goede kwaliteit en maken u nog mooier dan dat u al was..neem daarom een kijkje op www.happywimperextensions.nl


Wat zijn de voordelen van wimperextensions

*Dat je er heel erg mooi uit ziet aantrekkelijke uitstraling.
*Geen gedoe meer in de ochtend met al die make-up.
*Een natuurlijk resultaat door one by one techniek zorgt voor.
*De diktes lengtes en de krul kun je zelf uitzoeken.
*Je eigen wimpers blijven onbeschadigd.
*De flexibele lijm zorgt ervoor dat je geen vermoeide ogen krijg
*De speciale lijm is hypoallergeen
*Ongeveer 6 tot 8 weken blijven de wimperextensions zitten .
*Je kan ermee zwemmen sporten douchen in de regen lopen huilen van het lachen ze lopen niet door lang leven de wimperextensions.

Voor meer info kunt u terecht op www.happywimperextensions.nl