Lifestyle

Lifestyle

Bij happywimperextensionsl kun je terecht voor een groot assortiment lifestyle producten. Of je nou op zoek bent naar prachtige edelstenen, heerlijk geurende Scentchips, Wicca artikelen, klankschalen of essentiële olie, happywimperextensionsl heeft het.

Klankschalen worden gebruikt voor meditatie, klankheling en het zuiveren van een ruimte. Bepaalde ruimtes zijn beladen met een negatieve energie, met de geluidfrequenties van klankschalen kan deze negatieve energie worden verwijderd. Hierdoor voelt een ruimte lichter aan en stroomt de energie goed. happywimperextensionsheeft veel soorten klankschalen met diverse tonen en klankschaal kussens in het assortiment.

Ben je op zoek naar edelstenen? Ook deze heeft Beauty Label in het assortiment. Kijk eens naar de Opaline Trommelsteen. Deze synthetische opaal heeft een allround helende werking en geeft innerlijke rust. Ook de Rozenkwarts is een populaire steen, deze prachtige steen werkt bij onrustig slapen en beschermt tegen stralingen van computers. Naast deze twee voorbeelden heefthappywimperextensions nog vele andere edelstenen in het assortiment.

Een ander populair product zijn de heerlijk geurende ScentChips. Deze kleurrijke waxchips smelt je met behulp van een ScentChip burner waarna er een lekkere geur wordt verspreidt in uw woning. Het assortiment vanhappywimperextensions bestaat uit veel geuren en kleuren ScentChips.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het brede assortiment van happywimperextensionsl lifestyle producten. Bekijk ze allemaal!

Lifestyle Er zijn 345 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 uit 345 items
Toont 1 - 12 uit 345 items