Nagels

Nagels

Bij happywimperextensions kijken we continue naar nieuwe mogelijkheden en trends in de beauty wereld. Naast prachtige wenkbrauw- en wimperextensions hebben we nu ook Caption nagellak en Young Nails nagelproducten in ons assortiment.

Caption nagellak is een onderdeel van het merk Young Nails. Caption nagellak is uniek in zijn soort, een harde nagellak die zonder het gebruik van een UV-lamp 3 keer langer blijft zitten dan reguliere nagellak en een prachtige gellak glans heeft. De kleuren van Caption nagellak hebben een intens pigment waardoor het vrijwel altijd in één laag dekt. De nagellak is eenvoudig aan te brengen en droogt binnen enkele minuten. Bekijk direct alle kleuren probeer deze nagellak zelf.

Om optimaal te kunnen genieten van deze nagellak moet je voor gebruik de nagels ontvetten met alcohol of nagellak remover zonder olie. Breng een Basecoat aan, vervolgens de kleur en sluit af met een Topcoat.

We zijn het assortiment nagels en nagellak nog aan het uitbreiden dus houd de website goed in de gaten voor de nieuwste nagel artikelen! 

Nagels Er zijn 2386 producten.

Subcategorieën

per pagina
Toont 1 - 12 uit 2386 items
Toont 1 - 12 uit 2386 items