Cleanser en Remover

Cleanser en Remover

Een belangrijk onderdeel bij het aanbrengen, verzorgen en verwijderen van wimperextensions zijn de Cleaners en removers. Het assortiment Cleaners en removers van Beauty Label bestaat uit primers, wimperlijmremover, make-up remover, geur neutralizer en remover voor plukjes.

In het assortiment hebben we primers hebben van de merken Blink Lash, Beauty Label en Neicha. Primers dien je te gebruiken voordat je de wimperextensions aanbrengt. Hiermee maak je de natuurlijke wimpers schoon, je verwijderd olie en andere vuilresten waardoor de wimperextensions beter hechten en langer blijven zitten. Gebuikt een primer in combinatie met een microbrush voor een optimaal resultaat.

Wimperlijm remover hebben we ook van de merken Neicha, Beauty Label en Blink. Breng een kleine hoeveelheid wimperlijm remover aan op de wimpers, laat het kort intrekken en verwijder vervolgens gemakkelijk de wimperextensions met een borsteltje.

Make-up remover is een product dat bij iedere vrouw wel bekend is. De make-up removers in het assortiment zijn uiteraard perfect voor het verwijderen van make-up, je mag ze ook gebruiken met wimperextensions. Je hebt de keuze uit make-up removers van Blink, Neicha, Everlash en Beauty Label.

Een minder bekend maar wel erg handig product zijn degeur neutralizers. Wimperlijm heeft een doordringende geur, dit product neutraliseert de geur van de wimperlijm waardoor klanten veel minder last hebben van de damp. Bekijk direct de geur neutralizers van Neicha.

Ten slotte hebben we nog de remover speciaal voor plukjes. Dit product is van het merk Everlash en gemaakt voor de ony by one plukjes. Met deze remover verwijder je gemakkelijk de overgebleven lijmresten en wimperextensions. 

Cleanser en Remover Er zijn 47 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 uit 47 items
Toont 1 - 12 uit 47 items