Verzorging

Verzorging

Verzorging van de natuurlijke wimpers en de wimperextensions is een belangrijk aspect en zorgt voor een nog mooier effect. Wij hebben een breed assortiment wimperverzorgingsproducten bestaande uit, cosmetica, groeiserum, wimperkrullers en make-up coating. Deze verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij wimperextensions.

Bekijk eens de categorie cosmetica bestaande uit wimpercoating, eyeliner, mascara en eyelash treatment. Neicha mascara is op waterbasis en daardoor perfect voor het gebruik in combinatie met wimperextensions. De coating van Neicha beschermd wimperextensions tegen vuil van buitenaf en geven ze een prachtige glans. Je kunt deze direct op de wimperextensions aanbrengen maar het kan ook over de mascara heen. De liquid eyeliner van Neicha is net als de mascara speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met wimperextensions. Hij blijft perfect zitten, zelfs tijdens het zwemmen. 

Een ander populair verzorgingsproduct voor de wimpers is groeiserum. Breng dagelijks aan voor het slapen gaan en creëer prachtige volle en lange wimpers. Wij hebben diverse soorten serums van de merken Beauty Label, Neicha, Blink Lash, Jovista, en Fab. De wimperserum van het merk beautylabel geeft al resultaat na 20 tot 30 dagen bij dagelijks gebruik. Liever een combinatieproduct? Kijk dan naar Fab eyeliner groeiserum. Deze eyeliner heeft een Japanse kalligrafie aan de ene kant zodat je eenvoudig de perfect lijn creëert. Aan de andere kant groeiserum om s ’avonds aan te brengen. Zoek je een verzorgingsproduct omdat je last heb van dunne breekbare wimpers? Dan is de Blink Lash Essence jouw product, deze serum zit vol met voeding voor de wimpers. 

Verzorging Er zijn 63 producten.

Subcategorieën

  • Groeiserum
  • Make up remover
  • Make up borsteltjes
    <h2>                            <span style="text-decoration: underline;"><strong> PROFITEER NU VAN ONZE KORTING</strong></span></h2> <h1>    <strong> </strong><span style="text-decoration: underline;"><strong>1 zakje mascaraborstels met 50st. voor €7,99 en 2</strong></span><strong>     </strong><strong>             </strong><strong>  </strong><span style="text-decoration: underline;"><strong> zakjes met</strong></span><strong> </strong><span style="text-decoration: underline;"><strong>50st. voor maar €11,99!!</strong></span></h1>
  • Wimperkrullers
  • Make up coating
  • Cosmetica
per pagina
Toont 1 - 12 uit 63 items
Toont 1 - 12 uit 63 items